Το δημαρχείο της Θεσσαλονίκης μετατρέπεται σε στρατηγείο της CIA

Σκηνοθέτες, παραγωγοί, ηθοποιοί και 3.000 κομπάρσοι ετοιμάζονται να πρωταγωνιστήσουν για άλλη μια φορά, στην πόλη της Θεσσαλονίκης σύμφωνα με ρεπορτάζ των GRTimes από την Ντέπυ Χιωτοπούλου. Χαρακτηριστικά τοπόσημα της Θεσσαλονίκης για δυο μήνες θα αποτελέσουν φόντο στην τρίτη κινηματογραφική παραγωγή στην πόλη, τα γυρίσματα της οποίας ξεκινούν το Μάρτιο. «Σε απόλυτη συνεργασία με την παραγωγή, θα αποκομίσουμε τα οφέλη για την προβολή και εξωστρέφεια της Θεσσαλονίκης στο εξωτερικό»  δηλώνει η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού Δήμου Θεσσαλονίκης Μαρία Καραγιάννη.

Η Θεσσαλονίκη επιλέχθηκε μεταξύ Βερολίνου και Άμστερνταμ για να γίνουν τα γυρίσματα της ταινίας Τhe Bricklayer με πρωταγωνιστή τον Aaron Eckhart, στο πλευρό του οποίου θα βρίσκεται η Nina Dobrev. Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στον Μάρτιο και θα διαρκέσουν περίπου δύο μήνες.

Εμβληματικά σημεία της πόλης, από την Πλατεία Αριστοτέλους μέχρι την Πλατεία Χρηματιστηρίου, σημαντικές εγκαταστάσεις και υποδομές θα πρωταγωνιστήσουν σε μία εντυπωσιακή ταινία δράσης, προβάλλοντας τη σύγχρονη ταυτότητα της Θεσσαλονίκης, ενισχύοντας την εξωστρέφεια της πόλης.

Πηγή: GRTimes