Από αύριο οι εργασίες κοπής πρασίνου στην εθνική και την επαρχιακή Ν.Μουδανιών

Ξεκινούν αύριο και θα ολοκληρωθούν στις 13/5, οι εργασίες κοπής πρασίνου στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών και στην επαρχιακή Οδό Ν. Μουδανιών, οι οποίες θα εκτελεστούν από άτομα της διεύθυνσης τεχνικών έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής πρασίνου επί της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών, από τη Χ.Θ.18+850 (Α/Κ Ν.Ρυσίου) έως τη Χ.Θ.61+700 (Α/Κ Σιθωνίας/Κασσάνδρας) και επί της Επαρχιακής Οδού Νέων Μουδανιών-Κύκλωμα Κασσάνδρας, από τη Χ.Θ.0+000 (Α/Κ Σιθωνίας/Κασσάνδρας) έως τη Χ.Θ. 23+650 (Κυκλικός κόμβος Κασσανδρείας).

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στις εργασίες θα απασχολούνται ένα συνεργείο στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών, από τη Χ.Θ.18+850 (Α/Κ Ν.Ρυσίου) έως τη Χ.Θ.61+700 (Α/Κ Σιθωνίας/Κασσάνδρας) και ισάριθμο στην επαρχιακή οδό Νέων Μουδανιών-Κύκλωμα Κασσάνδρας, από τη Χ.Θ.0+000 (Α/Κ Σιθωνίας/Κασσάνδρας) έως τη Χ.Θ. 23+650 (Κυκλικός κόμβος Κασσανδρείας).

Οι εργασίες θα εκτελεσθούν από τις επτά το πρωί έως και τις τρεις το μεσημέρι, και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, ενώ τα συνεργεία που θα εκτελούν τις προαναφερόμενες εργασίες είναι κινητά και ο χρόνος αποκλεισμού των τμημάτων θα είναι σχετικά μικρός. Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τα τμήματα τροχαίας Θέρμης και Μουδανιών, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Φωτογραφία από Ulrike Leone από το Pixabay