Φίλιππος Πλιάτσικας & Βαγγέλης Γερμανός στο Θεοδώρειο Σερρών

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Βαγγέλης Γερμανός θα εμφανιστούν στο Θεοδώρειο Σερρών, το Σάββατο 03 Ιουνίου 2023 και ώρα 21:30, με τη μουσική παράσταση «Η Μοναξιά μου πάει στα Μπαράκια».

Βουνό με βουνό δε σμίγει- εκτός αν είναι το Μπέλλες και τα Κρούσια. Οι δύο οροσειρές σμίγουν, αγκαλιάζονται και χορεύουν στους γεμάτους ήχους της υπέροχης φύσης τους.

Και ανάμεσα σε αυτήν την αγκαλιά, βρίσκεται το μικρό, μαγευτικό, φιλόξενο Θεοδώρειο, που σαν κάτι από (ε)ξωτικό, με το ραβδάκι του ενώνει δύο νομούς, δύο ιστορικές περιοχές μας, το Κιλκίς και τις Σέρρες. Το Θεοδώρειο, που μέχρι πρόσφατα δεν υπήρχε ούτε στο χάρτη της Ελλάδας, είναι μέρος μιας πολυπολιτισμικής περιοχής που φιλοξενεί, πόντιους, ντόπιους,  σαρακατσάνους, βλάχους, θρακιώτες, πολίτες του κόσμου και γειτνιάζει με τα Βαλκάνια.

Εδώ, στο (ε)ξωτικό Θεοδώρειο, για πρώτη φορά το 2023 θα γίνει το bellekroussia festival – μία ωδή στην ομορφιά της φύσης, ένα κάλεσμα στην ελπίδα, μία δύναμη στο αύριο των ακριτικών περιοχών, μία κουκίδα στον χάρτη του κόσμου.

Μαζί μας, στο πρώτο bellekroussia festival ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Βαγγέλης Γερμανός θα εμφανιστούν στο Θεοδώρειο Σερρών, το Σάββατο 03 Ιουνίου 2023 και ώρα 21:30, με τη μουσική παράσταση «Η Μοναξιά μου πάει στα Μπαράκια».

Δύο από τους πιο καταλυτικούς δημιουργούς της δεκαετίας του ‘80 και του ‘90 που εξακολουθούν να παράγουν, και τα τραγούδια τους αναπνέουν ως σήμερα, συναντιούνται για πρώτη φορά στη σκηνή.

Από το «Μοναξιά μου όλα» στον «Κηπουρό» και από το «Έπαψες αγάπη να θυμίζεις» στο «Σε θέλω» αλλά και από τα «Ποιος έχει λόγο στην αγάπη» και «Γιατί» στον «Απόκληρο» και την «Κρουαζιέρα», ο Φίλιππος και ο Βαγγέλης θα παρουσιάσουν τραγούδια από την προσωπική τους δισκογραφία, σε μια μουσική συνάντηση που αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον.

Μαζί τους θα είναι 4 σπουδαίοι μουσικοί: O Χάρης Μιχαηλίδης στην κιθάρα, o Νίκος Σάλτας στο πιάνο,o Άκης Αμπράζης στο μπάσο και ο Αλέκος Κούρτης στα τύμπανα. Υπεύθυνος ήχου είναι ο Νίκος Παπάς.

Πηγή: Viva.gr