Η Σάμος στην κορυφή των προτάσεων διακοπών για τους Γερμανούς το φθινόπωρο

Τις ομορφιές της Σάμου εξυμνεί το Tag24.de, ένα από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά μέσα της Γερμανίας αναδεικνύοντας την κατάλληλότητα του νησιού για διακοπές το φθινόπωρο.

«Αποδράστε από τη βαρετή καθημερινότητα και επιλέξτε Ελλάδα με τις όμορφες παραλίες, τη γαλαζοπράσινη θάλασσα και τον άφθονο ήλιο! Εξερευνήστε τον νησιωτικό παράδεισο της Σάμου με τα αιωνόβια αρχαία μνημεία, τα γραφικά χωριά και τη μοναδική φύση», τονίζει με έμφαση στους εκατομμύρια αναγνώστες του ο δημοφιλής ιστότοπος.

Μεταξύ άλλων προορισμών όπως η Ικαρία, η Θάσος, η Σαμοθράκη, η Λήμνος, η Λέσβος και η Χίος, στην κορυφή της λίστας τοποθετείται η Σάμος. «Στο νησί “κατοικούν” η μυστική θεά Ήρα, ο φιλόσοφος Επίκουρος και ο μεγάλος μαθηματικός Πυθαγόρας, προς τιμήν του οποίου ονομάστηκε η  πανέμορφη πόλη Πυθαγόρειο. Στο νησί θα σας “υποδεχτούν” η εντυπωσιακή ηλιοφάνεια, τα κρυστάλλινα νερά και τα παραδοσιακά λευκά σπίτια με τα χαρακτηριστικά κόκκινα κεραμίδια που βρίσκονται σε έναν ονειρικό κόλπο, στο Βαθύ», αναφέρει το πλούσιο αφιέρωμα που εντάσσεται στο στοχευμένο πρόγραμμα προβολής του Γραφείου ΕΟΤ Γερμανίας.  

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Φωτογραφία από Tony Arvanitidis από το Pixabay