Ξεκινά αύριο το Chania Film Festival

Ξεκινά από την Τετάρτη 18 έως και το Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023, στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων και online μέσα από το www.chaniafilmfestival.com. Το πρόγραμμα των ταινιών, καθώς και των παράλληλων δράσεων, αναρτήθηκε στην παραπάνω ιστοσελίδα όπου μπορείτε να βρείτε τον Κατάλογο και το Ωρολόγιο Πρόγραμμα του Φεστιβάλ και σε ηλεκτρονική μορφή.

Συμπληρώνοντας 11 χρόνια παρουσίας, το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων καλεί τους φίλους του, για μια ακόμη χρονιά, για να μοιραστεί μαζί τους μοναδικές εμπειρίες. Ένα πλούσιο πρόγραμμα με μυθοπλασία και ντοκιμαντέρ, μικρού και μεγάλου μήκους ταινίες και animation εντάσσονται σ’ αυτό. Εκθέσεις, masterclasses, εκδόσεις, πάρτι και πολλές άλλες δράσεις.

Ειδικές προβολές, αφιερώματα κι ένας πλούσιος κατάλογος ταινιών και εργαστηρίων για την Εκπαιδευτική Κοινότητα. Ένα πλούσιο πρόγραμμα το οποίο μπορούν να παρακολουθήσουν οι φίλοι του Φεστιβάλ στο φιλόξενο Πνευματικό Κέντρο Χανίων, καθημερινά, από νωρίς το πρωί έως και αργά το βράδυ. Με τους συντελεστές των ταινιών παρόντες/παρούσες, να μοιραζόμαστε μαζί σκέψεις και εντυπώσεις.

Μέρος του προγράμματος θα είναι διαθέσιμο, τις μέρες του Φεστιβάλ, σε όλη την Ελλάδα διαδικτυακά σε προστατευμένο περιβάλλον μέσω της ιστοσελίδας του.

Παράλληλα  μοναδικά εργαστήρια και masterclasses θα υλοποιηθούν σε φυσικό περιβάλλον για τους φίλους του Κινηματογράφου, του Πολιτισμού και της Εκπαίδευσης.

Πηγή: ertnews.gr