«Η συμμαχία για την Ελλάδα» εφοδιάζει τη βιβλιοθήκη των Φυλακών Κορυδαλλού

«Η συμμαχία για την Ελλάδα» συνεχίζει το πρόγραμμα συλλογής βιβλίων που ξεκίνησε στα τέλη Μαΐου 2022 και εφοδιάζει με 800 βιβλία και λεξικά τη βιβλιοθήκη των Φυλακών Κορυδαλλού.
 
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, μέσα σε μόλις 2 μήνες συγκεντρώθηκαν και διατέθηκαν πάνω από 800 τίτλοι βιβλίων Ελλήνων και ξένων συγγραφέων, λογοτεχνικά, μυθιστορήματα, συγγράματα, ιστορικά, αλλά και βιβλία εκπαιδευτικού χαρακτήρα. Ιδιαίτερη ήταν η συνεισφορά με περισσότερα από 60 λεξικά ξένων γλωσσών όπως Αλβανο-Ελληνικά, Αραβο-Ελληνικά, Ρουμάνο-Ελληνικά, Βουλγάρο-Ελληνιά, Τουρκο-Ελληνικά κ.λπ..που ζητήθηκαν για την κάλυψη των ιδιαίτερων αναγκών της βιβλιοθήκης των Φυλακών Κορυδαλλού.

Η πρωτοβουλία αυτή υλοποιήθηκε με τη συμμετοχή των εταιρειών/μελών της Συμμαχίας: Lamda Development, ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης ΑΕ, ΑΒ Βασιλόπουλος, Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, Vodafone, ΓΑΙΟΣΕ, Σκλαβενίτης, Γρηγόρης, Fresh Line, Contact Communications., ΕΔΑ Αττικής, ΟΤΕ-Cosmote, , BSH Οικιακές Συσκευές Α.Ε., ΤΟ ΒΗΜΑ, ΤΑ ΝΕΑ. Από την έναρξη του προγράμματος και μέχρι σήμερα έχουν συλλεχθεί και διατεθεί περισσότεροι από 8.000 τίτλοι για τον εξοπλισμό των βιβλιοθηκών στα 33 καταστήματα κράτησης της χώρας.

«Η συμμαχία για την Ελλάδα» δεσμεύεται να συνεχίσει την συνεργασία της αυτή, ώστε να προσφέρει και σε άλλους τομείς στους συνανθρώπους μας, καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Φωτογραφία από Hermann Traub από το Pixabay