Συλλογή τροφίμων στο ΑΠΘ – Θα διατεθούν από τον Ερυθρό Σταυρό σε ευάλωτους

Τρόφιμα και είδη πρώτη ανάγκης συλλέγει το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ανταποκρινόμενο σε αίτημα του τμήματος Θεσσαλονίκης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την υποστήριξη οικονομικά ευάλωτων ατόμων, ενόψει των εορτών του Πάσχα.

«Με δεδομένο ότι όλοι γνωρίζουμε τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που διάγει μερίδα συμπολιτών μας και θέλοντας να βοηθήσουμε στην ανακούφισή τους, καλούμε όσους επιθυμούν να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας που διατηρούνται εκτός ψυγείου, όπως λάδι, ηλιέλαιο, ζάχαρη, αλεύρι, ζυμαρικά, όσπρια, κονσέρβες, γάλα εβαπορέ, απορρυπαντικά και είδη ατομικής υγιεινής», αναφέρεται σε ανακοίνωση των πρυτανικών Αρχών, που απευθύνεται σε όλα τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του ΑΠΘ.

Τα αγαθά που θα συγκεντρωθούν θα παραδοθούν στον ΕΕΣ προκειμένου να διανεμηθούν σε οικονομικά αδύναμες οικογένειες και μεμονωμένα άτομα. Οι προσφορές συγκεντρώνονται σε ειδικό χώρο που έχει διαμορφωθεί στο ισόγειο του κτιρίου Διοίκησης «Κ. Καραθεοδωρή» έως και την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 (καθημερινά: 8:30 -14:30).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Φωτογραφία από Htc Erl από το Pixabay